VÁLASSZON NYELVET:   english deutsch magyar

1-022-013-01

A környezet

Reméljük tetszett a bemutatkozó videonk! :)

A természetet kedvelők számára ez a környék igazi Paradicsom. Számos programlehetőséget kínálunk, mint például kajakozást a Zala folyón és a Kis-Balaton természetvédelmi területén vagy a gyógyvizes Hévíz-patakban, biciklitúrákat a tőlünk 10 km-re található szintén természetvédelmi területeken, illetve madár- vagy vadmegfigyelő túrákat. Vadász vendégek számára vadászatokat tudunk szervezni.  

Vendégházunk történelmi jelentőségű területen fekszik. Nem messze tőlünk az 1200-as években épült fel a Pálos Rend központi jelentőségű kolostora, mely egészen az 1600-as évekig virágzott, majd a török csapatok lerombolták. A területen a Pálosok halastavat alakítottak ki, ennek maradványa még a mai napig látható a közeli erdő mellett.  A szállástól 800 m-re található szőlőhegyen és borospincénkben igény szerint borkostolót tudunk tartani.

A vendégház alatt található borozónkban és étteremben rendszeresen szervezünk zenés esteket. Díjnyertes borok, kitűnő pálinkák, hidegtálak kézműves házi termékekből, melegkonyha magyaros-házias ízekkel!

A környező településeken számos termál- és gyógyfürdő kínálja szolgáltatásait, a kehidai gyógy- és élményfürdő 2 km-re, a zalaszentgróti termálfürdő 17 km-re, Hévíz mindösszesen 10 percnyi autóútra található szálláshelyünktől.

Történetünk röviden, színesen - bővebben itt  (ajánló cikk)

Fotógalériánk:

room-reservation

 Pálos Vendégház Zalacsány